SUTRA POLA KRAGUJEVCA OSTAJE BEZ STRUJE: Pogledajte koja naselja - iKragujevac


Vesti

Nekoliko ulica ostaće bez električne energije:

-Zbog seče rastinja u vremenu od 09h do 14hi doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Drača-mlin, dom i vikend naselje.
-Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08h do 14h doći će do kratkih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Stanovo kod ciglane i iznad Stare Zvezde, potrošači zgrade u ulici Voje Radića, Laze Marinkovića i Prvoslava Stojanovića u Erdogliji, a u vremenu od 09h do 14h  ulica Josifa Šnersona broj 7 i 9 .
-Zbog rekonstrukcije niskonaponske mreže u vremenu od 09h do 14h doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Bresnički Do, Roze Luksemburg,Živka Topalovića, Podrinjska i Bate Radakovića u naselju Bresnica.
-Zbog remonta trafostanice u vremenu od 10h do 17h doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ulici Ilindenska br.24,26,28,32,34,36,38,40 i Miladina Petrovića.

-Zbog radova na pronalaženju mesta kvara na kablu u vremenu od 10.00 do 12.00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima zgrade na uglu ulica Fočanske i Avalske. 

-Zbog pregleda niskonaponskih izvoda u vremenu od 09h do 14h doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u ul.Milovana Gušića br.70,72,74,76,78 i 80.
-Zbog remonta trafostanice u vremenu od 10h do 12h doći će do prekida u isporuci elektrićne energije potrošačima u ulicama Njegoševa, Cara Lazara, 1.Maja, Knez Mihajilova i Kralja Petra Prvog,Solunskog fronta i Radnička ulica u opštini Lapovo.
-Zbog radova na dalekovodu u vremenu od 09h do 14h doći će do prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Resnik, Cvetojevac i Novi Milanovac.


Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi biče odloženi.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu