USKORO: Telenor 4G mreža u Kragujevcu! - iKragujevac


Vesti

Unapređenjem 620 baznih stanica Telenor će do kraja godine omogućiti 4G pristup internetu za 50 odsto stanovnika Srbije.

Telenor 4G signal će do kraja jula biti dostupan na celoj teritoriji Kragujevca, a postpejd korisnici u centralnim zonama već mogu da osete sve prednosti najbržeg interneta u okviru svojih tarifnih paketa.

Do šest puta brži prenos podataka, pouzdana internet konekcija, brže pretraživanje interneta i besprekorno korišćenje i najzahtevnijih digitalnih servisa, dodatno će korisnicima uštedeti vreme i omogućiti još bolje korisničko iskustvo.

Korisnici Telenora koji imaju uređaje koji podržavaju 4G potrebno je da zamene SIM za 4G kompatibilnu SIM karticu (uSIM kartice) u najbližoj prodavnici Telenora. Zamena SIM kartica je besplatna i preduslov je za korišćenje 4G interneta. Pored toga, neophodno je da korisnik bude u oblasti pokrivanja 4G signalom.

Telenor će do kraja 2016. omogućiti pristup 4G internetu za 50 odsto stanovnika Srbije unapređenjem ukupno 620 baznih stanica. Već sada, svi korisnici Telenor mreže imaju pristup brzom internetu gde god da postoji pokrivenost mobilnim signalom.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu