Povoljnosti za učenike i studente koji koriste gradski prevoz - iKragujevac


Vesti

Uobičajeno, tokom leta na gradskim ulicama je manje autobusa. Broj polazaka je redukovan za 7 odsto sto je 66 polazaka manje kako u gradskom tako i u prigradskom prevozu.

Đacki autobusi u prigradu tokom jula i avgusta neće saobraćati, a sve informacije o novom redu voznje građani mogu dobiti na šalterima Gradske agencije za saobraćaj.

Po prvi put ove godine Gradska agencija za saobraćaj u saradnji sa gradskom upravom utvrdila je povoljnosti sa učenike i studente koji koriste gradski prevoz tokom letnjeg raspusta.

Cena kupljenje karte za mesec dana košta 1200 dinara za studente, a 960 dinara za đake, koji pri kupovini karte za jul, mesečnu kartu koju koriste tokom avgusta dobijaju besplatno.

I ove godine građani koji vole vožnju u otvorenom autobusu a svakodnevno žele da idu na Šumaričko jezero mogu koristiti popularni "Leptirić" koji saobraća na liniji 33.

Ovaj autobus svakog dana uključujući i vikend polazi ispred Hotela Kragujevac, a njegova trasa dobro je poznata Kragujevčanima.

Prvi jutarnji polazak iz centra je u 9, a poslednji u 20 časova, dok je poslednji večernji povratak sa jezera u 20 sati i 30 minuta.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu