NEZABORAVAN RASPUST ZA DECU U KRAGUJEVCU: Besplatna škola plivanja, odbojka na pesku, vaterpolo škola... - iKragujevac


Vesti

Grad Kragujevac se ove godine postarao da leto u gradu bude u znaku dobre zabave za sve mališane. U saradnji sa brojnim institucijama grad Kragujevac je ovog leta pripremio raznovrsne sadržaje koji su namenjeni najpre deci iz siromašnih porodica, ali i svoj drugoj deci u gradu.

Gradska uprava u saradnji sa Kancelarijom za mlade osmislila je niz zabavnih, edukativnih i sportskih sadržaja koji su namenjeni deci uzrasta od 5 do 15 godina.

Svakoga dana od 8 do 10 sati biće organizovana škola plivanja, a od 4. jula do 8. avgusta u prvoj grupi biće obuhvaćeno stotinu dece. U ponudi su i drugi sadržaji, odbojka na pesku, vaterpolo škola, kreativne radionice glume i slikarstva, škola španskog i italijanskog jezika i zabavni programi u Tržnom centru Plaza u dečjoj igraonici "Arena Fan Faktori“.

Pred kraj letnje zabave na otvorenoj sceni u Velikom parku biće izvedena predstva Knjaževsko srpskog teatra "Dnevnik jednog ludaka", a u saradnji sa Domom omladine, Muzičkom školom i Centrom za negovanje tradicionalne kulture "Abracević" kragujevačke školarce očekuju i brojni koncerti.

Ulaz na sve organizovane manifestacije tokom jula i avgusta je besplatan.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu