Noć duhovne muzike u Kragujevcu - iKragujevac


Vesti

Pevačica anđeoskog glasa Divna Ljubojević i njen vokalni ansambl "Melodi" počinju turneju  „Svima i za sve“ koja će do kraja godine obuhvatiti sve veće gradove Srbije.

Nakon što je nedavno ispunila beogradski Centar „Sava“ i Novosadsku sinagogu, Divna će turnejom „Svima i za sve“ u drugim renomiranim koncertnim dvoranama nastaviti da obeležava 25 godina rada svoga hora „Melodi“ i promoviše novi cd Antologija najlepše duhovne muzike pravoslavnog istoka.

Divna će obradovati naše sugrađane 29. maja u Knjaževsko-srpskom teatru.

Gostovanje Kragujevcu biće posebno po tome što će Divna posle nastupa potpisivati kupljene albume, a za publiku će biti priređen i prigodni koktel.

Sa grupom prijatelja Divna je 1991. godine u Beogradu osnovala hor i studio za duhovnu muziku „Melodi“. Od tada je sa svojim ansamblom održala brojne solističke koncerte i nastupala na renomiranim festivalima širom planete, objavivši 25 muzičkih izdanja u Srbiji i inostranstvu. Divna danas u svetu uživa status jednog od najvećih misionara srpske, vizantijske i pravoslavne kulturne baštine, i vrhunskog interpretatora.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu