VANDALIZAM U BATOČINI: Zastrašivanje političkih protivnika na ovaj način (FOTO) - iKragujevac


Vesti

Gradjani Batočine su prethodnog jutra zatekli veoma ružan prizor. Naime, na bilbord sa likom premijera Aleksandra Vučića bačena je crna tečnost, a zatim i crvena boja, na same prostorije stranke. Da li je ovo pokušaj da se građanima skrene pažnja da ne smeju glasati za Naprednu stranku, ili nešto drugo, procenite sami!

U našu redakciju je stigao mail sledeće sadržine:

Poštovani obraćam vam se u ime građana male varošice Batočine

 Pod okriljem noći izvršen je vandalski čin zastrašivanja političkih protivnika najpre 2.marta a zatim i 13.marta 2016.godine.

U dvorištu funkcionera SNS na bilbord sa likom predsednika Srpske napredne stranke i premijera Aleksandra Vučića bačena je crna tečnost a nekoliko dana nakon toga i crvena boja na same prostorije stranke,koje su inače u takođe u privatnom vlasništvu.U isto vreme već nekoliko sedmica stoje netaknute plakate sa likom kandidata za predsednika opštine iz redova DS. Napominjem da je na vlasti u našem mestu Demokratska stranka već dvanaest godina i da je nekada razvijenu opštinu dovela svojim lošim vođenjem na listu nerazvijenih,trošeći u poslednjih šest godina skoro milion evra na sport,koji maltene da i ne postoji . Konstantnim pritiscima služeći se metodama ucenjivanja pre svega na radnike i osoblje javnih ustanova,a najviše opštine i Doma zdravlja pokušava se dobiti još jedan mandat. Batočina koja ima 10 000 birača Demokratskoj stranci je na izborima u 2016.godini dala čak osam poslaničkih kandidata što je morate se složiti potpuno apsurdno ! Posebno uzimajući u obzir kvalitet i kredibilitet ljudi sa napred pomenute liste. Ne mogu a ne pomenuti potpunu politizaciju Doma zdravlja Batočina kao jedine ustanove za lečenje građana na teritoriji opštine gde na čelu sa direktorom i kandidatom za predsednika opštine Anom Aničić na listi odbornika Demokratske stranke za lokalni parlament od ukupno 35 odbornika iz ove ustanove čak šestoro doktora i medicinskih sestara !

 


 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu