SJAJNA VEST: Besplatni zatvoreni bazeni za školarce! - iKragujevac


Vesti

U sportskom centru Park odlučili su da poslednja dva dana zimskog raspusta ulepšaju svim kragujevačkim školarcima.

Za sve učenike osnovnih i srednjih škola u Kragujevcu sportski centar Park poklanja besplatno kupanje na zatvorenom bazenu u ponedeljak i utorak, 15. i 16. februara.
Potrebno je samo da sa sobom ponesu đačku knjižicu, a osnovci uz to moraju doći u pratnji roditelja.
U sportskom centru Park odlučili su da poslednja dva dana zimskog raspusta ulepšaju svim kragujevačkim školarcima. Besplatan ulaz na zatvoreni bazen u ponedeljak u utorak biće omogućen svim učenicima, ali je potrebno da sa sobom ponesu đačku knjižicu i obrate pažnju na termine koji su slobodni za građanstvo.

Obezbeđivanje adekvatnih uslova za korišćenje zatvorenog bazena rezultiralo je i dobrom posećenošću i velikim interesovanjem građana za rekreativno bavljenje sportovima na vodi.

Imajući u vidu da su i cene ulaza na zatvoreni bazen povoljne, nije ni čudo što se građani lako odlučuju da ga posete, kažu u sportskom centru Park. Za slobodne termine svim danima u nedelji do 09 časova i 30 minuta cena je 150, a od 13 sati do ponoći 200 dinara.

U centru Park kažu da je zanimljivo da građani više posećuju zatvoreni bazen kada je napolju toplo i sunčano vreme nego kada su dani oblačni i kišoviti.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu