Nagrađene najlepše dečije novogodišnje želje - iKragujevac


Vesti

U Svečanom salonu zgrade Uprave grada, danas su proglašeni pobednici konkursa za najlepše oslikanu novogodišnju želju, koji je u okviru projekta “Podrška politici za decu i mlade u Srbiji“ realizovao grad Kragujevac u saradnji sa Timom za socijalnu inkluziju PU “Nada Naumović”.

Mališanima kragujevačkih obdaništa predškolskih ustanova “Nada Naumović“ i “Đurđevdan“ je početkom decembra ove godine podeljeno 4000 bojanki, a njihov zadatak je bio da praznu naslovnu stranu bojanke popune crtežom svoje novogodišnje želje. Dobitnik prve nagrade je Janko Đorđević iz vrtića “Bambi“, drugu nagradu je osvojila Đurđa Ljubić iz vrtića “Bubamara“ a treću Milica Ilić iz “Poletarca“.

Prigodne poklone i nagrade dobilo je još 13-oro dečaka i devojčica, koje su uručili Minja Obradović, član Gradskog veća za upravljanje projektima, međunarodnu i unutrašnju saradnju i Nikola Ribarić, načelnik Gradske uprave za zdravstvenu i socijalnu zaštitu.

Inače, zahvaljući projektu «Podrška politici za decu i mlade u Srbiji“, koji je tokom ove godine realizovan u Kragujevcu, Regija Emilija Romanja je uz podršku Ministarstva spoljnih poslova Italije, opremom i dadaktičkim materijalom u vrednosti od 75.000 evra opremila obdaništa PU «Nada Naumović» i Centar «Kneginja Ljubica».

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu