KRAGUJEVAC: Ekskluzivni salon lepote "Mon Cheri" - iKragujevac


Vesti

"Mon Cheri" je novi ekskluzivni salon lepote u centru Kragujevca. Ovo je salon u kome je sve birano sa pažnjom i po visokim standardima – od uređenja ambijenta, preko profesionalne opreme i vrhunskih profesionalnih preparata, do osoblja koje čini tim izuzetnih stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom i znanjem. Ovde možete naći širok spektar tretmana za negu lica, kose, tela i noktiju! Sve u službi Vaše lepote!

Kada poželite vreme samo za sebe, kratki predah za dušu i telo i priliku da sakupite novu snagu, u centru grada, u Glavnoj ulici, čeka vas oaza mira i lepote "Mon Cheri".

Na jednom mestu možete da uživate u svemu što vam je potrebno da dobro izgledate i da se dobro osećate. U prijatnom ambijentu salona lepote Mon Cheri svaka žena će biti tretirana kao da je ona baš ta koja nosi ovu zvučnu titulu. Posle tretmana ćete se osećati ulepšano, osveženo i preporođeno. Salon lepote Mon Cheri nudi širok dijapazon usluga (pedikir, manikir, masažu, depilaciju, solarijum itd), u kojem stručno osoblje, garantuje najkvalitetnije tretmane nege kože, lica i tela.

U salonu lepote Mon Cheri Vam je na raspolaganju ležeći solarijum kao i veliki izbor krema za solarijume.

"Mon Cheri" nudi vaučere po specijalnim popustima, iznenadite dragu osobu lepim poklonom!

O svim popustima i cenama usluga salona lepote "Mon Cheri" možete saznati na njihovoj web prezentaciji:

www.moncheri.rs 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu