Najava isključenja električne energije za sutra - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja električne energije za sutra:

-Zbog seče rastinja na trasi dalekovoda u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Desimirovac – Gajić, Korman oko igrališta i Botunje kod doma.
-Zbog radova na zatezanju niskonaponske mreže i zameni kućnog priključka u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Donje Grbice – brdo i Goločelo kod škole.
-Zbog radova na niskonaponskoj mreži (ispravljanje armirano-betonskih stubova) u vremenu od 09.00 do 11.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Božidara Maslarića, Mlavska, Mladenovačka i Orahovačka.
-Zbog radova na zameni mernih uređaja u vremenu od 08.30 do 14.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Vojislava Kalanovića broj 2 - ulaz 2 i 3 i Višnjićeva broj 2.
-Zbog pregleda razvodnog ormana i priključne kasete u vremenu od 09.00 do 15.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima u ulici Đure Đakovića od pruge do Božidara Milosavljevića i deo Gajeve.


Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova, radovi biće odloženi.  

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu