OTKRIVAMO: Evo šta je savršena žena za Kragujevčane! - iKragujevac


Vesti

Pitali smo nekoliko mladih Kragujevčana kako bi trebalo da izgleda i da se ponaša savršena žena. Iako se radi o totalno drugačijim momcima, zanimljivo je da su tri stavke svi ponovili.

Naši momci nisu mnogo akcenta stavljali na seksi telo, duge noge i zaobljenu zadnjicu (mada je to svakako plus), već je svaki od njih među prvim stavkama spomenuo lice. Da li se radi o lepom osmehu, o lepim očima ili, kao što je jedan od momaka naglasio "da ne bude nakaradna" - suština je ista. Lice je na prvom mestu.

Što se u potpunosti slaže i sa velikim anketama koje su sociolozi sprovodili širom sveta. Naime, većini muškaraca je najprivlačnija žena koja ima širom i lep osmeh i lepe crte lica, pa zato i ne čudi što je jedan od glavnih vidova flerta upravo osmeh.

Možda će vas ovo iznenaditi, ali momcima je i u 21. veku važno da devojka ima manire i da se drži nekih osnovnih pravila morala. Ne znači to, kažu muškarci, da treba da bude svetica (nasuprot, nevaljale devojke su privlačnije) već da ima principe preko kojih neće da pređe. Maniri, s druge strane, još uvek igraju bitnu ulogu. Možete da ih opišete kako hoćete - lepo ponašanje ili "da se ne ponaša kao dete, jer se ja ponašam kao dete", kako je objasnio jedan od ispitanih muškaraca (da, da, onaj isti koji je gore rekao "da ne bude nakaradna") - jasno je da je ponašanje bitna stavka kod idealne žene.

Izgleda da su i mame i bake imale pravo.

Devojka mora biti pametna, ambiciozna, ali ne nadmena. Pokazalo se da je ovo jako bitna osobina muškarcima. Da, čak i kod muškaraca sa Balkana, uprkos svim predrasudama koje ih prate. Idealna devojka mora da ima svoje planove, želje, ambicije i da bude spremna da radi na ostvarivanju istih. Naravno, podrazumeva se da je idealna žena pametna i da sa njom može da se razgovara o svemu - ali evo šta je caka. Ne sme da bude nadmena.

Ambiciozne žene često vremenom postaju nadmene, a taj deo je bukvalno ubica za svaku vrtu privlačnosti.

Šta su nam još rekli Kragujevčani: 

  • Da me ne nervira.
  • Da ne nosi baletanke.
  • Da nije materijalista.
  • Da ima obline.
  • Da zna da uživa u životu.
  • Da nije svađalica.
  • Da me ne proverava i kontroliše. 
  • Da se slaže sa mojim drugovima.
  • Da ne kuka da je debela. 

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu