Mis Srbije iz Kragujevca Iva predstavljaće Srbiju u Bugarskoj! - iKragujevac


Vesti

U konkurenciji 12 tinejdžerki iz cele Srbije, učenica iz Kragujevca Iva Vuković (15) pobedila je na domaćem izboru za mis „Super model Universe“ bila je najmlađa, ali joj je žiri poklonio poverenje da bude predstavnica Srbije na međunarodnom takmičenju za juniorske foto-modele „Super model Universe“, predstavljaće Srbiju na internacionalnom izboru od 3. do 7. novembra u Bugarskoj.

Za prvu pratilju proglašena je Beograđanka Dragana Milićević, druga je Ana Tomić iz Valjeva, mis šarma je postala Zorana Bajra iz Ruskog Sela kod Kikinde, a mis fotogeničnosti Mima Delić iz Lazarevca.

- Gajila sam nadu, ali zaista nisam očekivala pobedu u konkurenciji ovako lepih devojaka. Do sada sam se takmičila u konkurenciji devojčica, u svom rodnom gradu na izboru za Mis kids, a uspeh u konkurenciji mladih modela mi daje vetar u leđa da se više posvetim manekenstvu. Nadam se da bih mogla i u Bugarskoj da napravim slično, pozitivno iznenađenje - kaže Iva koja trenira odbojku i želi da postane dečja lekarka.

Nacionalno takmičenje za najlepše mlade modele organizovala je valjevska modna agencija „Novo lice“ koja zastupa licencu izbora za foto-modele.

Pobednica letošnjeg izbora u konkurenciji starijih devojaka, Valjevka Ana Perišić, studentkinja psihologije Beogradskog univerziteta, upravo se nalazi, u Kini gde kao predstavnica Srbije učestvuje na svetskom izboru za Mis model.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu