Ova Kragujevčanka je doktorka za ljubav: Svima nalazi srodnu dušu gledajući u Vašu - iKragujevac


Vesti

Ako nemate ljubav svog života, postoji rešenje. U ovoj agenciji vašu srodnu dušu pronalaze gledanjem u karte i u šolju!?

Violeta Tacić Jevremović iz Kragujevca sedam godina vodi agenciju za upoznavanje, za rešavanje pitanja srca, a kom momčini preporučiti koju damu i obratno – saznaje gledajući usamljenima u šolju ili karte!

Klijenti su joj svi, od drvoseče do doktora nauka, od mladih devojaka do postarijih ljudi. Pozvao je drvoseča i rekao joj da hoće da se učlani u moju agenciju, ali ne može jer mu je sneg zatrpao kapiju, pa pita može li da dođe “kad malo ođugne”. Otopi se sneg i on dođe, pa njenom stanu na sebi uhvati buvu! Dok je to komentarisao, ubi je pred mojim očima i nastavi sa mnom da polemiše u vezi buduće drage.

Seanse traju sat vremena i to je dovoljno da joj čovek ispriča o svojoj prošlosti, sadašnjosti i očekivanjima za budućnost. Kroz njeno “gledanje” ljudi se ustvari gledaju sa mnom. Tada "kandidati" sami sebi kažu gde je problem, šta treba da menjaju, zašto nemaju nikoga.

Usled različitih kontakata koje Violeta ostvaruje svojim "zanimanjem", dolaze joj različiti "kandidati" sa interesantnim pričama. Pa je tako Violeta objavila na svom Facebook profilu jednu anegdotu:

Ova žena kaže da je tokom karijere Amora kroz njenu agenciju “Veronikin klub” za sedam godina prošlo 1.700 ljudi. Za taj period sklopljena su 54 braka. Iz njih je na svet došlo sedam beba i blizanci.

Bravo Violeta! 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu