Dvoje dece na Urgentnom u Kragujevcu nakon teškog udesa u Šumadiji - iKragujevac


Vesti

Dvoje dece se nalaze u Urgentnom centru u Kragujevcu nakon teškog udesa sa smrtnim posledicama koji se oko ponoći dogodio u Šumadiji, u selu Reljinci na delu magistrale od Ljiga do Rudnika.

Nesreća se dogodila kada je putnički automobil prešao na levu stranu i direktno se sudario sa autobusom.  Na licu mestu stradali su vozač i suvozač iz automobila, a tri osobe su povređene, saopštila je jutros policija.

Dvoje dece prebačeno je u bolnicu u Gornji Milanovac kao i jedna putnica iz autobusa.

 

"Dečak od 15 meseci dovezen je zbog dijagnostike u Urgentni centar u Kragujevcu, gde je detaljno pregledan. Utvrđeno je da ima samo oguljotine po leđima, i biće na opservaciji narednih 72 sata na dečjoj hirurgiji", rekla je za "Blic" Vanja Đorđević, portparol Kliničkog centra u Kragujevcu.

 

Dežurni hirurg Miro Lazarević ranije je rekao agenciji Beta da su deca uzrasta oko jedne i tri godine i da je jedno dete sa teškim povredama prebačeno u Klinički centar u Kragujevac, a drugo je zadržano u bolnici u Gornjem Milanovcu.

 

"Putnica iz autobusa imala je lakše povrede i puštena je na kućno lečenje" rekao je Lazarević.

 

Saobraćaj na deonici Ljig - Gornji Milanovac u mestu Ugrinovci, koji je potpuno obustavljen posle saobraćajne nesreće, potpuno je jutros normalizovan, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Izvor: Blic

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu