KG: Kućni savet uspostavlja komunalni red! - iKragujevac


Vesti

Udruženje skupština stanara KRAGUJEVAČKI KUĆNI SAVET osnovano je sa ciljem da se na nivou grada Kragujevca udruže skupštine stanara iz potrebne međusobne pomoći u odnosima sa drugim organizacijama, lokalnom samoupravom, državnim organima, javnim preduzećima, sredstvima javnog informisanja i drugim subjektima. 

Udruženje skupštine stanara KRAGUJEVAČKI KUĆNI SAVET zalaže se za uspostavljanje komunalnog reda u stambenim zgradama, formiranju stambenih fondova, očuvanju ambijentalnih celina, unapređenje kulture stanovanja, produženju veka trajanja zgrada, zaštiti od monopolskog uticaja pružaoca usluga održavanja zgrada i podsticanje zdrave konkurencije, učestvovanje u javnim raspravama na temu izmena i dopuna zakona i zakonske regulative koje će unaprediti sistem zajedničkog stanovanja i generalno osnažiti uticaj skupština stanara u gradu Kragujevcu.
Posebno se ističe da se govori o Udruženju skupština stanara, a ne predsednika kao fizičkih lica, tj. osnivači Udruženja su skupštine stanara, što daje dodatnu težinu i ozbiljnost ovom udruženju.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu