Zbog radova sutra bez struje nekoliko naselja - iKragujevac


Vesti

Najava isključenja struje za 28.07.2015. godine,  Elektrošumadija Kragujevac:

-Zbog remonta trafostanice u vremenu od 06.30 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima većeg dela naselja Pivare(Brioni, Lepa Brena,Automakedonija,Pivarsko brdo,ulica Kosovska , Stojana Protic sa sporednim ulicama).

-Zbog seče rastinja na trasi niskog napona u vremenu od 08.00 do 12.00 sati doći će do povremenog prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Bešnjaja-odmaralište. 

-Zbog podizanja i premontiravanja stubova u vremenu od 10.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u delu naselja Desimirovac – Gajić i Opornica – Turanjanin. 

-Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.30 do 13.00 sati doći će do prekida u isporuci el. energije potrošačima zgrade u ulici Vojvođanska br.5. 

-Zbog zamene prekidača u trafostanici u vremenu od 07.00 do 10.00 sati doći će do kratkog prekida u isporuci el. energije potrošačima u naselju Čumić(zaseok Kremenjača i Vučjak).

Ukoliko vremenski uslovi ne dozvole obavljanje navedenih radova ogranak Elektrošumadija Kragujevac će naknadno obavestiti potrošače.
 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu