FCA Srbija organizuje turnir u malom fudbalu - iKragujevac


Vesti

U narednih mesec dana, do 19. jula, zaposleni u kompaniji FCA Srbija podeljeni u 32 ekipe, učestvovaće u trećem po redu turniru u malom fudbalu u Kragujevcu, u organizaciji kompanije FCA Srbija.

Na turniru će, osim zaposlenih u kompaniji FCA Srbija, učestvovati i ekipe FCA Services, Magneti Marelli, MM Automotive, JCMM, SIGIT, PMC and Johnson Control.

Glavna nagrada za pobednički tim turnira je vikend u Vrnjačkoj Banji.

Ovaj turnir predstavlja jednu od mnogobrojnih sportskih aktivnosti koje kompanija FCA Srbija sprovodi i podržava radi osnaživanja timskog duha i poboljšanja međusobne poslovne saradnje. Osim turnira u malom fudbalu, kompanija redovno organizuje i turnire u basketu, kao i druge rekreativne aktivnosti za zaposlene.

FCA Grupacija je prepoznatljiva, ne samo u okviru globalne automobilske industrije, među kompanijama koje visoko vrednuju svoje ljude kao jednu od svojih najvećih snaga i prednosti. FCA Srbija se trudi da vodi brigu o svojim zaposlenima, i to nizom akcija i aktivnosti koje organizuje, ne samo za zaposlene, već i za njihove porodice.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu