PRIKLJUČITE SE: Akcija ''Kilometar kose'' za decu obolelu od raka i u Kragujevcu! - iKragujevac


Vesti

Na adresu našeg portala stigla je molba sugrađanke da se priključimo promovisanju humanitarne akcije ''Kilometar kose'', što ćemo svakako i učiniti! Svega par frizerskih salona u Kragujevcu se priključilo ovoj akciji. S druge strane, veliki broj Kragujevčana zna o čemu je reč i želi da se pridruži ovoj neobičnoj ali izuzetno plemenitoj akciji! 

Akciju ''Kilometar kose'' pokrenulo je dvoje mladih humanih entuzijasta sa željom da obezbede deci oboleloj od raka lepše detinjstvo! Naime, u pitanju je akcija gde se od donirane kose izrađuju perike za njih.

Potrebno je da donirate najmanje 15cm svoje zdrave, prirodne ili bojene kose, na kojoj nije korišćen blanš, odnosno koja nije blajhana.

Nasuprot mnogobrojnim salonima širom Srbije, trenutno postoji tek nekoliko salona u Kragujevcu koja su se ovoj akciji i priključila a ovom prilikom naš portal apeluje i na ostale vlasnike frizerskih salona da to učine.

Ovi saloni će bez novčane nadoknade obaviti šišanje, bez dodatnih tretmana, pri čemu će prvo odseći rep dužine 15cm ili više. Pri zakazivanju je neophodno da naglasite da se šišate u okviru kampanje Kilometar kose.

Kako i sami čelnici kampanje navode, na Kilometar kose ne gledjate kao na priliku za besplatno šišanje, već na iskustvo u kome pomažete bolesnoj deci da ojačaju svoje samopouzdanje, i pokazujete solidarnost sa njima.

Utisci o akciji kao i fotografije mogu, ukoliko to želite i vi, biti objavljeni na njihovoj fan strani na Fejsbuku, na Tviteru vas čeka @KilometarKose #KilometarKose- kao i na Instagramu- #KilometarKose.

Za informacije o partnerskim salonima iz Kragujevca kao i detaljnijim informacijama stoje vam na raspolaganju pokretači ove humane akcije na svojoj fan strani Kilometar Kose .

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu