U Policijskoj upravi Kragujevca saslušan je i bivši fudbaler Radničkog - iKragujevac


Vesti

Povodom afere „Komšija“ oko pronevere 550.000 evra od transfera Filipa Kostića u holandski Groningen, u Policijskoj upravi Kragujevca saslušan je i perspektivni fudbaler.

Pitanja koja su mu postavljena uglavnom su vezana za način na koji je otišao u Holandiju, kao i saradnju sa menadžerom Zoranom Pavlovićem, koji je posredovao prilikom transfera.

Talentovani Kragujevčanin je u Groningen otišao za sumu od milion i 250 hiljada evra što ga je svrstalo u najskupljeg igrača u istoriji kragujevačkog člana elite, a kako tvrde čelni ljudi Radničkog 1923 na račun kluba leglo je 700 hiljada evra, te se postavlja pitanje gde je „isparilo” 550 hiljada evra.

– Na saslušanju sam rekao istinu o tome kako se sve odvijalo – na početku je istakao Kostić. – Ispričao sam da je prvenstveno trebalo da odem u Briž, ali da su Belgijanci ponudili jedne uslove prilikom pregovora, a druge kada sam otišao tamo i zbog toga se sve izjalovilo. Po povratku iz Belgije stigla je ponuda Holanđana koja je prihvaćena.

Ofanzivni vezista je na saslušanju objasnio i da nema nikakve veze sa sumom od 1.250.000 evra i da je dobio svoj deo koji je dogovoren.

– Moj ugovor je čist, finansijski sam poštovan, dobio sam sve što mi je obećano i zamerki nemam. Zahvalan sam menadžeru Zoranu Pavloviću sa kojim imam sjajnu saradnju i mnogo mi je krivo što su hapšenjem pokvarili njegov, ali i ugled kluba. To nije lepo – zaključio je Filip Kostić koji će u Srbiji boraviti do trećeg januara, a potom se vraća u Holandiju, jer ga očekuju zimske pripreme sa Groningenom.

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu