NIKO IH NE MOŽE RASTAVITI: Ova dva znaka horoskopa su rođeni jedno za drugo! - iKragujevac


Svaštara

Njihov odnos postaje neraskidiv

Ova dva znaka horoskopa se magnetski privlače i veoma lako ostvaraju dugotrajnu i strastvenu vezu.

Reč je o Ribi i Strelcu.

Iako je reč o suprotnim znacima, vodenoj Ribi i vatrenom Strelcu, istina je da se ova dva znaka "prepoznaju" i privlače već pri prvom susretu. Oni poseduju suprotne temperamente, ali oboje veruju u ljubav i vode se čistim emocijama.

Pre nego što odgovori potvrdno na udvaranje Strelca, Riba mora da stekne određenu dozu poverenja i da se oseti sigurnom. Dok je ona povučena, on bez stida pokazuje svoju naklonost i želi što pre doći do konkretizacije njihovog odnosa.

Erotski život je potpun, njih dvoje ostvaraju čudesnu igru u krevetu. Kod Riba sramežljivost nestaje kada osete prisustvo emocija kod Strelca, te tek tada pokazuju svoju pravu maštovitost dok će Strelac uraditi sve da u krevetu zaodovolji emotivnu Ribu.

Iako su odlični partneri, problem u vezi može nastati u slučaju da Strelac ne može da podnese pasivnost Ribe, a ona ne uspeva da utoli svoje emotivne potrebe. Takođe, Strelac je poznat kao znak koji voli slobodu, te Ribina kontrola i planiranje budućnosti mogu da ga guše.

Iskren razgovor i poverenje će im pomoći da se usklade, ali kada se konačno dogovore oko toga što su ciljevi kojima oboje streme, njihov odnos postaje neraskidiv.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu