Dnevni horoskop za 26. juni 2017. godine: Ovan poslovan, Bik zaljubljen, Blizanci pasivni, Rak na mukama - iKragujevac


Svaštara

Ovan poslovan, Bik zaljubljen, Blizanci pasivni, Rak na mukama, Lav zbunjen, Devica na velikom zadatku, Vaga nedorečena, Škorpija nervozna, Strelac pun elana, Jarcu u škripcu, Vodolija apatična, Ribe bez promene. Ovo je današnji dnevni horoskop za 26.06.2017. godine.

OVAN

Posao

Niste sami u poslu kojim se bavite i ne nameravate da se tek tako prilagođavate novitetima, koje je smislio nekoko ne učestvuje sa vama na projektu. Možda pristupate poslu sa dozom skepticizma sa dosta tvrdoglavim stavom.

Ljubav

Pokušavate da se dopadnete osobama suprotnog pola, ali vam to ne ide naruku baš danas. Morate da se povinujete trenutnima spektima, koji vas guraju u drugu stranu tj. poslovnu.

Zdravlje

Menjajte svoje navike.

BIK

Posao

Pokušavate da dovedete u red svoje poslovne obaveze, koje su se nagomilale za kratko vreme. Imate pravo da se dokažete na ovom segment bez većeg pritiska od strane svojih nadređenih.

Ljubav

Ukoliko ste slobodni možete da se opustite u solidnu vezu sa jednim Rakom koji vas podržava. Imate odličan period kada se kod vas dešavaju konkretne stvari na polju emocija.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

BLIZANCI

Posao

Pokazujete veću dozu zainteresovanosti za svoj projekat o kome ste već odavno maštali. Pokretanje same realizacije je odlična solucija, s obzirom da vas planete podstiču na marljiviji rad.

Ljubav

Nemate nameru da se dezavuišete nepotrebnim pričama od strane vašeg partnera. Morate da budete dovoljno otvoreni i da priznate sebi da nešto mora da se promeni u vašem emotivnom odnosu.

Zdravlje

Pokušajte da se aktivnije bavite sportom.

RAK

Posao

Vaša predanost poslu može da bude veća smetnja osobama u vašem okruženju. Drugi nisu spremni da se daju na ovom polju koliko ste vi imali u planu. Teško vas je pratiti u onome što ste sebi zacrtali kao cilj.

Ljubav

Ne osporavajte partnerovu ljubomoru jer ste pomalo uvideli da postoji i treća osoba koja vam se otvoreno udvara pa sami odlučite šta ćete da uradite povodom svog ljubavnog statusa.

Zdravlje

Stomak vam je slabija regija.

LAV

Posao

Ukoliko ste već odavno uočili da imate dovoljno dobru kreativnu crtu u sebi, ali i nemogućnost da je iskažete kroz posao koji radite ne očajavajte, jer na neka dešavanja ne možete trenutno da utičete.

Ljubav

Niste ni pomišljali da se zaljubite u osobu koja je daleko od vas. Povezani ste poslom koji obavljate već neko vreme u istoj firmi. Budite dovoljno otvoreni prema sebi i postavite prioritete koje imate.

Zdravlje

Srčana čakra vam je loše postavljena, poradite na tome.

DEVICA

Posao

Vaša očekivanja su velika i niko ne osporavavaš rad, koliko se od vas traži da trenutno sačekate svojih pet minuta i donesete konkretnu odluku, kada je poslovna promena u pitanju.

Ljubav

Isčekujete prijatna dešavanja i ne treba da se lišavate onoga što vam se plasira, kroz polje ljubavi. Imate mnogo više sreće nego inače kada su konkretne stvari u pitanju.

Zdravlje

Solidno, ovaj put.

VAGA

Posao

Ne zaboravite ono što ste obećali odavno svom nadređenom. Neke stvari se ne mogu zaobići. Od vas se traži angažovanje na onome što je već odavno trebalo da se desi, ali nisu bile prilike za tako nešto.

Ljubav

Ukoliko ste u braku, pokušajte da smirite situaciju tako što ćete se povući na vreme iz rasprave, koja vam se sprema od strane nezadovoljnog partnera.

Zdravlje

Pazite se većeg stresa.

ŠKORPIJA

Posao

Ukoliko ste skloni špekulacijama na vama je da li ćete solidno dobre aspekte iskoristiti u poslovanju na berzi ili ćete ostati u svom klasičnom poslu koji vam pruža samo dozu utehe uz redovne finansijske prilive.

Ljubav

Moraćete da spustite loptu kada je komunikacija sa partnerom u pitanju. Možda ste trenutno pod utiskom koji vas podstiče na raspravu, ali razmislite gde vas to vodi.

Zdravlje

Opuštajte se.

STRELAC

Posao

Ukoliko uvidite solidnu šansu da odete u inostranstvo, ne ustručavajte se da načinite taj prvi korak i pokušate da se okrenete boljim stvarima. Zaslužujete mnogo više kada je poslovna strana u pitanju.

Ljubav

Kada su partnerski odnosi u pitanju možete osećati mnogo bolju energiju trenutno nego ranije. Imate odlične aspekte koji vas podržavaju u stavu koji imate i zajedničkim idejama, kada je emotivni život u pitanju.

Zdravlje

Naglašena vam je psiha.

JARAC

Posao

Ukoliko uvidite da vam je karijera znatno na prvom mestu ne zaboravite da su i ostali segmenti u životu isto toliko važni. Uspeh na poslovnoj strani neće izostati.

Ljubav

Kada je u pitanju romansa preko polja posla, bićete dovoljno rezervisani oko trenutne situacije koja vam se namestila. Ne želite da ulazite u tajnu ljubavnu vezu.

Zdravlje

Volite da se rekreirate.

VODOLIJA

Posao

Radite posao za koji možete biti mnogo više plaćeni u nekom drugom okruženju. Potražite novo radno mesto bez veće nervoze i trzavica. Poslušajte savet jedne Device koja prolazi kroz slično iskustvo.

Ljubav

Na polju ljubavi ne morate nešto preterano da ulažete napore kada je komunikacija u pitanju sa partnerom. Imate svoje teme i podelite ih nešto kasnije jer se ovde oseća čak doza nezainteresovanosti.

Zdravlje

Nesanica.

RIBE

Posao

Imate dovoljno iskustva na polju posla kojim se bavite da su moguća nova radna mesta za vas zagarantovana. Bićete o tome obavešteni. U svakom slučaju, promena će vam prijati u većoj meri.

Ljubav

Ne osporavate činjenicu da je partner dovoljno zagrejan za priču oko zajedničkog života. Pokušajte na vreme da postavite stvari na svoje mesto.

Zdravlje

Odlično, ovaj put.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu