Dnevni horoskop za 12. decembar 2016: Škorpiji prija pažnja partnera, Riba previše troši, Strelac je vrlo vredan - iKragujevac


Svaštara

Dnevni horoskop za 12. decembar 2016: Saznajte kako će vam zvezde biti naklonjene na samom početku nove nedelje.

OVAN

Treba vam osoba koja je slična vama i koja odgovara vašem temperamentu. Karijera vam je trenutno navažnija i sve ste usmerili prema tome. Zdravlje dobro.

BIK

Nije vreme da razmišljate o novoj vezi već sačekajte još malo. Iz dana u dan sve više napredujete, posebno na finansijskom planu. Novčani dobitak. Izbegavajte alkoholna pića.

BLIZANCI

Javiće vam se neko ko je u inostranstvu a sa kim ste nekada bili u vezi. Na poslu dobro promislite pre nego što odlučite. Manji dobitak. Moguća mala prehlada.

RAK

Izbegavajte da se svađate sa partnerom zbog drugih. Zasad odolevate svim izazovima. Očekuje vas aktivan dan, sve će se odvijati kako ste planirali. Zdravlje dobro.

LAV

Više se krećite i izlazite ako želite nekog da upoznate. Malo ste u poslednje vreme zapostavili prijatelje. Imate dobru poslovnu strategiju pa ćete brzo napredovati. Zdravlje dobro.

DEVICA

Morate se oboje potruditi da prevaziđete ljubomoru i da uživate u ljubavi. Možete ostvariti dodatnu zaradu preko prijatelja. Rešite se štetnih navika.

VAGA

Ako ste u pararalelnoj vezi može doći do problema i postoji mogućnost da budete otkriveni. Ponekad na poslu je dobro da nešto prećutite i da ne reagujete. Zdravlje dobro.

ŠKORPIJA

Odnos sa partnerom je sve bolji i prija vam pažnja koju vam poklanja. Postoji mogućnost da dobijete ponudu za još jedan posao. Pažljivo u saobraćaju ako ste vozač.

STRELAC

Na emotivnom planu vas očekuju lepa iznenađenja. Opustite se i uživajte da partnerom. Povoljan poslovni dan, bićete vredni i veseli. Zdravlje relativno dobro.

JARAC

Bolje je biti sam nego u bilo kojoj vezi koja nije dobra za vas. Moguć kraći poslovni put. Jedan kolega vas stalno ogovara. Moguć izdatak. Zdravlje promenljivo.

VODOLIJA

Ponavljate stare greške iz prošlosti, sada postupite drugačije. Nedostaje vam malo više fleksibilnosti i razumevanja. Za sada vam je bolje da radite sami. Zdravlje dobro.

RIBE

Sve češće razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Očekuje vas lep i zabavan dan. Pazite da na poslovni sastanak stignete na vreme. Smanjite trošenje. Zdravlje dobro.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu