HOROSKOPSKA KLETVA: Žene u ovom znaku najčešće ostaju neudate! - iKragujevac


Svaštara

Njen odnos prema životu je realan, vole pristojnost, cene ljude sa vrednostima u skladu sa njenim shvatanjima. U životu ne vole da gube vreme na neozbiljne ili nevredne situacije.

U pitanju su žene u znaku jarca.

Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Smatra se najozbiljnijim znakom zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava značajan napredak kako na ličnom planu tako i na poslovnom.

Jarac je zemljani znak preopterećen sigurnošću. Kao i za ostale zemljane znake bika i devicu, za Jarca su najveće životne vrednosti tradicija, porodica i sve ostale stvari koji će činiti život disciplinovanim i u nekom redu. Jarac je majstor u samokontroli i ima potencijala da bude odličan lider ili menadžer dokle god je u sferi biznisa.

U poslu, kao i u životu, ne želi da na svaki način privuče pažnju drugih. Radi diskretno i vredno kao mrav. Samoća je njeno utočište. Sama odlučuje da na neki način živi po strani. Ne bi se moglo reći da je veliki optimista, a život je za nju nešto veoma ozbiljno. Od njega ne očekuje mnogo radosti, ne veruje ni u kakva čuda. Kada dobije neku satisfakciju, ne prima je kao obavezu već kao pravi poklon.

Problem može nastati kada je jarac prinuđen da sa svojim saradnicima bude jako blizak. Teško mu pada da prihvata tuđe različitosti, pa u takvim situacijama ima potrebu da ljude kontroliše ili im nametne njegove tradicionalističke vrednosti. U njihovoj je prirodi da misle kako su jedini koji znaju da reše neki problem, ali moraju da nauče kako da oproste drugima, da im dozvole da budu ono što jesu i da prestanu da ih osuđuju. Najsrećniji su ako se tako ponašaju.

Nju nije lako osvojiti. Kod nje ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba. Ženski Jarci retko doživljavaju velike ljubavi. Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči da to prizna, to se obično događa posle dugog poznanstva sa nekim muškarcem. Ljubav se kod nje sporo rađa.

Kada se odluči da se za nekoga veže, to je za ceo život. Ni vreme ni dugi rastanci, ne mogu poremetiti njenu ljubav. Njen partner mora biti do maksimuma strpljiv. Ipak, trebalo bi da se zna da mnoge pripadnice ovog znaka ostaju do kraja života neudate. A one koje se udaju, često to čine u zrelim godinama, više po nalogu razuma, nego po zanosu srca.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu