STRAVIČAN PRIZOR U KRAGUJEVCU: Muškarac prerezao sebi vrat naočigled prolaznika! (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Kako iKragujevac saznaje danas oko 9 časova, u ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića u blizini ''Maxija'' muškarac u maskirnom odelu oduzeo je sebi život, prerezavši vrat.

Kako saznajemo od očevidaca muškarac je držao dva noža u rukama, kada je naišla policija i pokušavala da ga razoruža, govoreći mu da baci noževe.

Nakon čega je jedan nož okrenuo ka njima a drugi stavio sebi tik uz vrat i prerezao ga.

Muškarac je pao i oko njega se stvorila lokva krvi. noz 1.jpg

noz 22.jpg

noz 3.jpg

noz 4.jpg

Uskoro opširnije...

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac