Kragujevački deda napravio unucima u dvorištu ZIP LINE [VIDEO] - iKragujevac


Sreski špijun

Sugrađanin nam je poslao jedan predivan snimak dede i njegovih unuka koji će obeležiti njihovo detinjstvo na najlepši mogući način.

Da mašta čini svašta, pokazuje i ovaj zip line u kućnoj radinosti, jer je ovaj super deka napravio ovu sjajnu napravu u svom dvorištu i decu potpuno raspametio.

 

Kako drugačije završiti ovaj članak nego uz pesmu Branka V. Radičevića o odnosu dede i unuka…

Svaki unuk
(Prva tačka)
Hoće dedu
Da opljačka.

Svaki deda
(Druga tačka)
Voli da ga
Unuk pljačka.

Kažite mi
(Treća tačka)
Kakva je to
Onda pljačka?

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac