Veliki broj udesa u Kragujevcu danas: Šleper sleteo sa puta, udes u Malim Pčelicama (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Kako iKragujevac saznaje dogodio se još jedan udes u naselju Male Pčelice, takođe kod Ruskog Spomenika šleper sleteo sa puta. Ledena kiša koja je sinoć padala učinila je kolovoz jako klizavim. Klizave ulice, uzrokovale su brojne udese u gradu ovoga jutra.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u naselju Male Pčelice, oko 11:30 časova.

U udesu su učestvovala dva vozila marke Renault i Yugo, policija vrši uviđaj.

Takođe, još jedna nezgoda dogodila se kod Ruskog Spomenika, gde je šleper sleteo sa puta.

Ova nezgoda dogodila se oko 10 časova.

Niz UDESA u Kragujevcu od jutros, MAGLA I KLIZAV KOLOVOZ (FOTO)

JP "Putevi Srbije" apeluje na vozače da ne kreću na put bez zimske opreme i lanaca koji su obavezni u brdovitim i planinskim terenima, kao i da poštuju ograničenja brzine i istu prilagode uslovima na putu.

Još jedna saobraćajna nezgoda, u ovoj ulici u Kragujevcu (FOTO)

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac