Prosidbe Kragujevčana koje su ostavile bez daha (FOTO, VIDEO) - iKragujevac


Sreski špijun

Muškarci, ne postoji bolja prilika da pokažete koliko ste hrabri i kreativni nego kad poželite da zaprosite ženu vašeg života.

To nije ni malo lako, pogotovu ako se spremate za veliki gest. Potrebno je osmisliti svaki detalj tako da dotična ne nasluti šta se sprema, otvoriti se i razotkriti svoje emocije a zatim napeto čekati odgovor. U želji da vas osmelimo i damo vam vetar u leđa izdvojili smo ove divne primere koji vas mogu inspirisati.

Prosidbe Kragujevčana koje su ostavile bez daha: 
 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac