LJUBAVNICA OPASNIJA OD ŽENE: O ovoj ljubavnoj osveti iz Šumadije se priča godinama! - iKragujevac


Sreski špijun

Pre skoro dve godine se dogodila nesvakidašnja osveta o kojoj se i dan danas priča. 

Zoran Marković iz sela Jelenac postao je popularan kada mu je ljubavnica Slađana Lazarević zapalila mercedes. Zoran je bio sa dve devojke u kolima, kada je Slađana zapalila njegov auto.

Zbog silnih poziva morao je na kraju da isključi telefon. Iako ima ženu i dvoje dece, Zoran je istovremeno bio u ljubavnoj vezi sa Slađanom. Kod kuće ga je čekala ljuta žena.

"Ništa mi nije rekla, a ni ja njoj – sleže ramenima Zoran – spavao sam u drugoj sobi. Valjda će mi oprostiti, ona se ohladila od mene još pre 15 godina. I da ima nekoga ne bi mi smetalo, samo da mene ne dira", kaže Kazanova iz Šumadije.

Radi kao monter PVC stolarije za jednu kragujevačku firmu.

Ceo narod događaj tera na komediju. A i on to prihvata, naročito epitet švalera.

 

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac