Drugi sprat ove zgrade u Kragujevcu je "SPRAT DUHOVA"! (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Iako se dugo  čekalo na njegovuu izgradnju, danas "Roda centar" je više pust nego pun potrošača.

Prazni hodnici i parkinzi, napušteni lokali, kupaca nigde- ukratko, to je slika koja može da se vidi u kragujevačkom tržnom centru Roda na drugom spartu

.Prava jeza vas obuzme, kada potpuno zaboravljeni prošetate drugim spratom, i sretnete tek po nekog slučajnog prolaznika, govori jedan sugađanin.

 

Sudeći po prizoru koji se može zateći, u Kragujevcu jedino što prolazi Roda centrom je promaja.

 

 

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac