Kragujevac: Večerašnje osveženje polomilo drvo na Maloj vagi (FOTO) - iKragujevac


Sreski špijun

Kiša koja je danas popodne osvežila Kragujevac i obradovala mnoge sugrađane posle nekoliko dana paklenih vrućina, uspela je i jedno drvo da polomi u naselju Palilule na Maloj vagi.

Naime, proletos zasađeno drvo na trotoaru, u sastavnom delu drvoreda duž knez Mihajlove ulice, polomljeno je i pešaci teško mogu prolaziti trotoarom, što se i vidi na fotografijama koje nam je sreski špijun poslao večeras.

 
 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac