KG: Nervozna žena zakrčila saobraćaj! [FOTO] - iKragujevac


Sreski špijun

Šta se dogodi kada nervozna žena sedne za volan? Pogledajte u našoj foto galeriji: 

Ova Kragujevčanka bila je iziritirana time što svoje vozilo nije mogla da uparkira u garažu svoje zgrade, iza poslastičarnice ''Srce''.

S obzirom na to da desetinama minuta nije htela da pomeri svoje vozilo, i tako omogući neometan saobraćaj, situacija je pretila da izmakne kontroli.

Posle izvesnog vremena i par oštrih rečenica, vlasnik automobila koji se preprečio ispred garaže je došao i pomerio svoje vozilo uz primetno negodovanje zato što mu je dotična gospodja pomerila brisače, u prvi mah želeći da ih polomi.

 

 

 

 

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac