Rupa na renoviranom trotoaru [Foto] - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun nam je poslao fotografije trotoara iz ulice Kneza Mihaila u naselju Palilule gde se pojavila rupa na trotoaru renoviranom pre nekoliko meseci.

Trotoar koji je već doživeo jednu rekonstrukciju dobio je novi problem u vidu rupe koja predstavlja opasnost za pešake ali i za ljude koji žive u zajedničkom dvorištu u koje ulaze automobilima na šta gradska uprava ne reaguje. Na poslednjim fotografijama se vidi da je čitav deo trotoara počeo da tone pored kuća i objekata.

{jathumbnail off}

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac