Oboren pešak u Avalskoj ulici - iKragujevac


Sreski špijun

Danas u posle podnevnim časovima oboren je pešak u Avalskoj ulici. Naš sreski špijun poslao nam je sliku sa lica mesta.

 Vozač auta marke "Zastava 101" nije na vreme uočio pešaka koji je prelazio zebru preko Avalske ulice, ali na sreću uspeo je da zakoči na vreme i izbegnuta je veća tragedija. Pešak nije zadobio nikakve povrede, a vozaču je napisana kazna zbog nepropuštanja pešaka na pešačkom prelazu. Inače "Avalska ulica" je poznata po čestim saobraćajnim nezgodama o kojima je portal ikragujevac.com pisao LINK.

 

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac