Novo iskušenje za JKP ''Parking servis''- beli BMW X6! - iKragujevac


Sreski špijun

Naš sreski špijun nam je poslao fotografiju koja je nastala danas oko 13h, ispred RFZO, ili popularnog ''socijalnog''. Beli BMW X6 je sve osim propisno parkiran, čime ometa normalno funkcionisanje saobraćaja. 

Zanimljivo je i to da zaposleni u JKP ''Parking servisu'' koji se staraju o nepropisno parkiranim vozilima, i cirkulišu gradom u nekoliko vozila, uvek ostaju slepi za vozila sa elitnim tablicama i još elitnijom cenom. 

Najčešće ćete videti da je pauk odneo neki auto starijeg kova, čiji vozač verovatno teško izdvaja sredstva za održavanje automobila i gorivo, a o plaćanju takse usled nepropisnog parkiranja, i plaćanju ''usluge pauka'' da ne govorimo.

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac