Saobraćajci danonoćno dežuraju na obilaznici u Stanovu [VIDEO] - iKragujevac


Sreski špijun

Radnici "Autosaobraćaja" već deset dana drže u blokadi putnički i železnički saobraćaj na putnom pravcu Kragujevac-Kraljevo. Kako kažu, neće odustati sve do ispunjenja zahteva. Zbog blokade puta saobraćaj je preusmeren na obilaznicu preko Stanova i Malih Pčelica.

Zbog čestog saobraćajnog kolapsa koji se dešava na obilaznici, patrole saobraćajne policije danonoćno dežuraju na "kružnom putu" u Stanovu . Kada dođe do zastoja, koji se najčešće dešava zbog velikih kamiona i autobusa, učesnike u saobraćaju naizmenično propušta saobraćajna policija.

{youtube}7mPTnRAZ_94{/youtube}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac