Zbog blokade magistralnog puta saobraćaj se preusmerava na zaobilaznicu preko Stanova [VIDEO] - iKragujevac


Sreski špijun

Deo zaposlenih u preduzeću "Autosaobraćaj" u Kragujevcu, čiji radnici štrajkuju od prošle nedelje, blokirali su danas autobusima železničku prugu na grošničkoj stanici i magistralni put Kragujevac - Kraljevo.

Nezadovoljni radnici traže isplatu zaostalih devet plata, realizaciju socijalnog programa i utvrđivanje odgovornosti za propadanje najstarijeg šumadijskog prevoznika.

Radnici tvrde da iza blokade ne stoji nijedna politička stranka i da neće prekinuti blokadu dok se ne ispune njihovi zahtevi.

Blokadu obezbeđuje policija, a saobraćaj je preusmeren na zaobilaznicu preko naselja Stanovo.

{youtube}e5dGdvH0QdM{/youtube}

Zaobilaznica preko Stanova funkcioniše veoma teško zbog velikog broja učesnika u saobraćaju koji su napravili kilometarsku kolonu.

Vozila na "kružnom putu" u naselju Stanovo se propustaju naizmenično od strane saobraćajne policije, ali i pored toga saobraćaj se odvija veoma otežano.

{youtube}1B-ZLrBliaQ{/youtube}

{jathumbnail off}

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac