Kragujevac: Policajac izgubio kontrolu nad vozilom i izazvao saobraćajnu nezgodu! - iKragujevac


Sreski špijun

Danas oko 17.30 časova u ulici Filipa Kljajića kod ''Nadvožnjaka'' došlo je do saobraćajne nezgode koju je izazvao policajac dok je upravljao službenim vozilom.

Po rečima očevidaca policijsko vozilo krećući se iz pravca Bresnice ka gradu u jednom trenutku je izgubilo kontrolu i prešlo na suprotnu stranu, gde je udarilo u banderu i parkirani auto.

Na sreću u ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo teže povređenih, samo je policajac  koji je upravljao vozilom zadobio lakše povrede. Pričinjena je veća materijalna šteta.

Na mesto nezgode izašla je patrola saobraćajne policije koja je izvršila uviđaj.

{jathumbnail off}

Slika govori više od hiljadu reči
Pratite iKragujevac na Instagramu

SRESKI ŠPIJUN / BEN AKIBA

Aleksa Žunić - Sreski špijun je lik iz drame "Sumnjivo lice" našeg poznatog komediografa koji je osim pod svojim imenom, pisao i pod pseudonimom „Ben Akiba“. Aleksa u pomenutoj komediji deli svoju vizit kartu na kojoj piše da je špijun i dok se Kapetan čudi tom činu objašnjava mu "Dok je krio, ništa nije mogao da dozna, a sad mu svi jedni protiv drugih kazuju".

Osnovna ideja ove rubrike na iKragujevac portalu je da to bude mesto gde će čitaoci dostavljati informacije Sreskom špijunu, odnosno nama a mi ćemo ih bez cenzure objavljivati. Imajući u vidu škakljivost teme i moć onih kojima te informacije neće biti po volji, Nušić će do daljnjeg biti “Ben Akiba”. Jedna fotografija, jedan video prilog, jedan komentar ne može promeniti svet ali može naš mali mikrokosmos koji nas okružuje. Šaljite nam priloge a mi ćemo ih sa zadovoljstvom objaviti.

Sloboda, Jednakost, Kragujevac