Zvezda: "Da prestane objavljivanje neistina!" - iKragujevac


Sport

Fudbalski klub Crvena zvezda izdao je saopštenje za javnost u kome traži, zahteva, moli medije da prestanu sa objavljivanjem neistina.

Reagujući na sve brojnije natpise u medijima koji insinuiraju na temu finansijskog izveštaja, tačnije preseka poslovanja, fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem usmerenom ka medijima.

„Crvena zvezda traži, zahteva, moli medije da prestanu sa objavljivanjem netačnih ili delimično tačnih izveštaja vezanih za poslovanje kluba u poslednjih nekoliko godina.“

„U javnosti se pojavljuju informacije koje su istrgnute iz konktekstva i samim tim stvaraju drugačiju sliku, što je i te kako loš medijski pristup. Takva slika nanosi štetu Crvenoj zvezdi i stoga apelujemo da takav neprofesionalizam pojedinaca motivisan isključivo trkom sa konkurentima, a ne nekom zlom namerom prema klubu, prestane.“

„Takav pristup nijedobar, posebno ukoliko se zna da će Crvena zvezda, odnosno ljudi iz finansijskog sektora javnosti dati na uvid izveštaj o poslovanju kao što je i obećano. To će se dogoditi do kraja tekuće nedelje i zato ne treba žuriti jer se radi o podacima koji ne dozvoljavaju improvizaciju i prepričavanje, već samo tačnost i suštinu.“, stoji u saopštenju kluba.

 Izvor: crvenazvezdafk.com

 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu