Trener Feđa Dudić apeluje na navijače Radničkog: "Gde ste, Kragujevčani?" - iKragujevac


Sport

Trener fudbalskog kluba Radnički, Feđa Dudić, izrazio je svoje razočaranje zbog nedovoljne podrške navijača na stadionu "Čika Dača" uprkos fantastičnim rezultatima koje ekipa ostvaruje. Na nedavnoj utakmici sa Spartakom, prisustvovalo je manje od 2.000 ljubitelja fudbala, što je, prema rečima Dudića, nedopustivo malo za klub koji se nalazi na četvrtom mestu Superlige Srbije.

Feđa Dudić preuzeo je ulogu trenera Radničkog u septembru 2023. godine, od tada je ostvario impresivnih 14 pobeda na 22 utakmice, podigavši tim iz zone ispadanja na četvrto mesto Superlige, kao i odvodeći ekipu u četvrtfinale Kupa Srbije. Međutim, ni ovi uspesi nisu bili dovoljni da se privuče veći broj navijača na tribine.

Očajnički apel Dudića upućen je Kragujevčanima da u većem broju podrže klub u predstojećem Kup meču sa Novim Pazarom. U izjavi nakon meča sa Spartakom, Dudić je istakao: "Ako u četvrtak ne bude više od pola stadiona puno, onda ne znam kome treba ovaj Radnički... Zaista sam očajan po tom pitanju. Mi dajemo sve od sebe, a evo ljudima prilika da u četvrtak napune stadion."

Ova emotivna poruka trenera ističe značaj podrške lokalne zajednice za uspeh kluba i ohrabruje navijače da se aktivnije uključe u podršku ekipi. S obzirom na rezultate koje Radnički postiže na terenu, Dudić je u pravu kada pita "Gde ste, Kragujevčani?".

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu