Remi u Kragujevcu: Ekonomac i Novi Pazar dele bodove - iKragujevac


Sport

Futsal timovi Ekonomca i Novog Pazara pružili su uzbuđenje navijačima večeras u Kragujevcu, odigravši meč 1:1 u okviru 17. kola Prve lige Srbije.

Domaćin je prvi stigao do mreže, kada je Andreja Stojčevski zatresao protivničku mrežu u desetom minutu utakmice. Međutim, Novi Pazar nije dozvolio domaćinu da se previše raduje, izjednačivši rezultat u 20. minutu golom Ensara Redžovića.

Sa samo jednim krugom pre kraja osnovnog dela sezone, Novi Pazar zauzima peto mesto na tabeli sa 26 osvojenih bodova, dok se Ekonomac nalazi na sedmoj poziciji sa 18 bodova.

Pazarci su već obezbedili svoje mesto u plej-ofu, ali konačni raspored će biti poznat tek nakon poslednje runde ligaškog takmičenja. Tada će biti jasno da li će u borbu za titulu prvaka države krenuti sa četvrte, pete ili šeste pozicije.

U narednom kolu, Novi Pazar će ugostiti Ivanjicu, dok će Ekonomac putovati u Vranje u potrazi za bodovima. Navijači već s nestrpljenjem očekuju nove uzbuđenja i borbu za pozicije na tabeli u futsal areni Srbije.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu