Ekonomac Kragujevac dočekuje Novi Pazar u važnoj futsal utakmici - iKragujevac


Sport

Uzbudljiva futsal utakmica očekuje nas u subotu u Hali Jezero, Kragujevac, kada će domaći tim Ekonomac ugostiti ekipu Novog Pazara u okviru 17. kola Prve lige Srbije. Iako je položaj na tabeli već definisan za ove dve ekipe, obećava se napeta borba na terenu.

Dva kola pre kraja regularnog dela sezone, Novi Pazar se nalazi na solidnoj četvrtoj poziciji sa 25 osvojenih bodova. Ovaj rezultat garantuje im učešće u plej-ofu, što je impresivan uspeh za ovaj tim. Sa stabilnim performansama tokom sezone, Pazarci su demonstrirali svoju sposobnost da se nose sa izazovima i zasluženo su izborili mesto među najboljima u ligi.

S druge strane, Ekonomac Kragujevac zauzima sedmo mesto na tabeli sa 17 bodova. Iako su šanse za plasman u doigravanje za prvaka države izostale, to ne umanjuje značaj njihove igre u preostalim utakmicama. Ekonomac će sigurno želeti da završi sezonu na pozitivan način i pokaže svoju konkurentnost protiv Novog Pazara.

Utakmica će se odigrati u subotu s početkom u 19 časova, a očekuje se da će Hala Jezero biti ispunjena navijačima koji će podržati svoje omiljene timove. Ovaj susret pruža priliku za ljubitelje futsala da uživaju u kvalitetnoj igri i da podrže svoje ekipe do kraja sezone.

Sve u svemu, iako su karte već podeljene na tabeli, utakmica između Ekonomca i Novog Pazara obećava uzbuđenje i neizvesnost na terenu. Navijači mogu očekivati borbeno nadmetanje i nadamo se da će obe ekipe prikazati svoj najbolji futsal u subotnjoj večeri.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu