Zanimljiva izjava trenera TSC-a pred Radnički:" Glava me zabolela dok sam spremao utakmicu..." - iKragujevac


Sport
Fudbaleri TSC-a imaju novu priliku da se približe Partizanu na samo bod zaostatka (uz meč više), što bi uradili eventualnom pobedom protiv Radničkog iz Kragujevca, a meč ova tima je na programu u četvrtak, 2. marta s početkom od 14 sati.

Pred meč je poprilično zanimljivu izjavu imao i Žarko Lazetić, trener TSC-a, koji je rekao da ga je glava zabolela zbog pripreme utakmice sa Kragujevčanima.

- Zabolela me je glava dok sam se spremao za ovu utakmicu, ali mi je bilo i veliko zadovoljstvo jer su izvanredna ekipa u kojoj moj kolega Joksa (Dejan Joksimović) radi odličan posao. Poslednji dokaz za to je meč protiv Partizana (1:1) na kojem su bili bolji i imali 86 odsto tačnih pasova - istakao je Žarko Lazetić.

TSC se trenutno nalazi na 3. poziciji u Superligi sa 46 bodova, Partizan ima četiri više od njih na drugom mestu, dok Zvezda "beži" za 17 bodova. Na drugoj strnai, Radnički je trenutno na 8. poziciji, mestu koje vodi u plej-of, sa 27 bodova.

Zbog toga Lazetić ističe da ih čeka ozbiljna utakmica.

- Znamo da je pred nama ozbiljna utakmica, kvalitetan protivnik, po fazama igre možda i najorganizovaniji u ovom delu sezone i pripremamo se da na njihovu igru i organizaciju odgovorimo na najbolji mogući način

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu