"Student" Aleksić opravdao poverenje - iKragujevac


Sport

Praksa Ekonomca da svake godine u vatru baci po jednog mladog igrača nije preskočena ni ove godine a jedan od najmlađih debitanata u redovima šampiona Srbije odužio se stručnom štabu pogotkom na debitantskoj utakmici u Nišu.

Futsaleri Ekonomca nastavljaju da grabe krupnim koracima ka novoj tituli a poslednja u nizu pobeda ostvarena je u Nišu, gde je u derbiju kola savladana ekipa VIK Naisusa.

"Studenti" su domaćina "isprašili" sa šest pogodaka a strelac jednog od njih bio je i sedamnaestogodišnji Ninoslav Aleksić kome je u gradu na Nišavi data prilika da debituje za prvi tim Ekonomca.

"Trener Ekonomca, Ivan Božović, priključio me prvoj ekipi i u Nišu mi pružio mogućnost da nastupim na prvenstvenoj utakmici. Tremu su mi razbili prekaljeni majstori malog fudbala i uz njihovu podršku na parketu uspeo sam da iz prvog kontakta sa loptom postignem pogodak. Apsolutno sam svestan da mi predstoji veliki rad kako bi izborio mesto u najboljoj ekipi futsala u Srbiji. Zahvalan sam trenerima Marinkoviću i Božoviću što su mi posvetili određenu pažnju i pružili priliku da debitujem u prvom timu" rekao je Ninoslav Aleksić.

Druga ekipa Ekonomca, u kojoj je Aleksić ponikao, oformljena je u nameri da svake godine "izbaci" barem po jednog kvalitetnog igrača kojem bi mogla da se ukaže prilika da nastupa za prvi tim.

Na taj način su do "A" ekipe stigli reprezentativci Srbije Stefan Rakić i Vladan Vesić pa nema sumnje da bi i Aleksić mogao da krene njihovim stopama.

izvor: sportske.net  foto: ekonomac.com

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu