Srećković: Opravdaćemo ulogu favorita - iKragujevac


Sport

Rukometašice Radničkog 1964 nakon izgubljenih bodova u Prokuplju, okreću novi list. U nedelju 17.marta u okviru 15-og kola SBRL za žene, će u svojoj dvorani dočekati poslednje plasiranu ekipu ŽRK Požarevac iz istoimenog grada i pokušati da poprave bodovni saldo. Podsetimo da je u jesenjem delu sezone, Radnički slavio u gostima rezultatom 39-30.

 -Odlučne smo u nameri da zaboravimo poraz iz prethodnog kola i krenemo dalje, jer nas ovog vikenda očekuje važna utakmica. U okviru 15. kola dočekujemo ekipu ŽRK Požarevac iz istoimenog grada. Bez obzira na ubedljivu pobedu u našem prethodnom susretu, ne smemo ih potceniti i moramo dati maksimum od prvog do poslednjeg minuta da bi bodovi ostali kod nas.

Verujem da ćemo uz siguran start, agresivnu odbranu,koja treba da zaustavi njihova glavna oružja-sestre Petković I iskusnu Maksimovićevu i dobru realizaciju doći do nova 2 važna boda. Znajući da ekipa iz Požarevca nije na zavidnom mestu na tabeli, očekujem da ćemo opravdati ulogu favorita!.-najavila je nedeljnu utakmicu prvotimka Radničkog 1964 Anđela Srećković.

Početak utakmice je zakazan za 17 časova a pravdu će deliti sudijski par Bojan i Goran Tepavčević iz Čačka.
 

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu