PONOS KRAGUJEVCA: Miloš Simić odveo Srbiju u polufinale golom u poslednjoj sekundi utakmice! - iKragujevac


Sport

Kakva drama, utakmica za pamćenje! Srbija je golom Kragujevčanina Miloša Simića u poslednjoj sekundi pobedila selekciju Ukrajine sa 2:1 (1:0) i plasirala se u istorijsko, prvo polufinale Evropskog prvenstva u futsalu! 

 

U krcatoj Areni je bio rekordan 11.161 gledalac.

Vodila se žestoka borba u prvom poluvremenu, Ukrajinci su iz nemoći često i nesportski bacali naše igrače na teren faulovima sa leđa.

Ipak, znao je rival i te kako da zapreti, ali je golman Aksentijević bio fantastičan. Do ovog meča je imao 21 odbranu, sjajno je čuvao mrežu i do ludila dovodio Ukrajince fenomenalnim intervencijama.Pred sam finiš poluvremena je lukav pokušaj imao maestro Kocić, ali je lopta otišla pored stative. Sa nekoliko solo prodora i driblinga je pokazao kakav je majstor, i da je prva "violina" Srbije.

Bitka na svakom delu terena vodila se i početkom drugog dela koji je pripao Ukrajincima. Mala nepažnja u našim redovima surovo je kažnjena u 24. minutu - Koval je izveo aut pred gol Srbije, Perić je kasnio i Gricina je zatresao mrežu za 1:1!Nastavak je u potpunosti pripao golmanima. I Aksentijević i Ivanjak su spustili rampu, prosto "začarali" mreže.

Miloš Simiće je rešio  da bude junak. Režirao je neverovatan šok, zakucao loptu u mrežu u poslednjoj sekundi i na dodavanje kapitena Perića lansirao Srbiju u polufinale.

Svaka čast, majstori! Bravo Miloše!

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu