KKK Radnički nepobediv posle pet kola - iKragujevac


Sport

I u petom kolu Druge regionalne lige "Zapad 2", košarkaši Radničkog bili su ubedljivi, tako da rezultat nije dolazio u pitanje. Ključnu ulogu odigrali su Đorđe Milosavljević, Stefan Arnaut, Nemanja Knežević i Marko Šamanović.

- Nažalost, opet smo lošije otvorili utakmicu, bez koncentracije, sa lošim šutom spolja, bez jake odbrane. To nas je koštalo lakih poena protivnika, ali nismo ispuštali vođstvo. U drugom poluvremenu smo se probudili i počeli da igramo našu igru. Otvorili smo par kontranapada, što se odrazilo na rezultat, pa smo na kraju održavali prednost i priveli utakmicu kraju bez tenzije.

Nižemo pobede, ali još igra nije na nivou kvaliteta koji imamo, kako mi možemo da igramo. Iz utakmice u utakmicu trudićemo se da otklanjamo greške i unapređujemo igru koliko god je moguće. Zahvaljujem od srca našim navijačima za podršku u Petrovcu na Mlavi. Iako je nedelja, odvojili su vreme, doputovali iz Kragujevca i bili uz nas svih 40 minuta. U ime ekipe, prenosim zahvalnosti i rivalima iz Petrovca na fer i korektnoj borbi – kaže najbolji igrač meča Đorđe Milosavljević.

U narednom kolu, 21. novembra u 19:30 Radnički u dvorani "Jezero" igraće protiv Studenice iz Ušća.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu