KG: Basket 3 na 3 - iKragujevac


Sport

Udruženje Interaktiv organizuje turnir u košarci 3 na 3 u nedelju, 15. novembra, u okviru projekta "Volonteri za lepši Kragujevac".

Turnir će se igrati na košarkaškom terenu u Velikom parku, sa početkom od 10 časova. Pozivamo sve ljubitelje sporta da isprate i podrže ekipe.

Prijave ekipa su do petka u 12h, putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Učešće ekipa je 2.000 dinara. Fond nagrada je 6.000 dinara+sav novac od prijava ekipa.

Pravila: igra se do 21 postignutog poena ili do isteka 10 minuta, Americki sistem pravila (prilikom promene poseda lopte ekipa koja je osvojila loptu mora izaci van linije 6,75), nakon 5 faulova ekipa izlazi iz bonusa nakon cega se sutiraju dva slobodna bacanja, svaki igrac ima pravo da napravi pet faulova, ukoliko ekipa ostane sa jednim igracem basket se prekida.

Turnir se organizuje u okviru projekta “Volonteri za lepši Kragujevac” podržan od strane Ministarstva omladine I sporta i uz podršku SC Park i grada Kragujevca.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu