Tigrice počele pripreme za narednu sezonu - iKragujevac


Sport

Rukometašice Radničkog počele su pripreme za narednu sezonu, gde ih očekuju kvalifikacije za učesće u Ligi Šampiona i borba na dva fronta u domaćem takmičenju. 

Trener Aleksandar Radosavljević izvršio je prozivku i odradio prvi trening sa ekipom koja je znatno izmenjena u odnosu na prošlu sezonu.

- Krenuli smo sa radom i treninzima u cilju što bolje pripreme i uigranosti ekipe za sledeću sezonu, u kojoj nas očekuju iskušenja na tri fronta. Ciljevi su isti, ali sa podmlađenim sastavom. Tim je koncipiran tako da će Risović, Prijović, Janjušević, Radosavljević i Đukić biti te igračice koje će izneti najveći teret, a i pomoći svojim igračkim i ljudskim kvalitetima da se nove devojke što pre uklope u sistem rada i igre koji gajimo - jasan je šef struke Aleksandar Radosavljević.

Novopečeni kapiten Jovana Risović, pored činjenice da joj je ukazana izuzetna čast da predvodi sampionke, ističe i sledeće:

- Svoje ciljeve znamo, polako se svi skupljamo i počinjemo da radimo punom snagom. Ove godine će nam glavni konkurent za titulu biti Knjaz Miloš. Imaju zaista dobru ekipu i ulogu favorita prepuštamo njima. Ipak, verujem u svoju ekipu i mislim da će nam za svoje ciljeve biti prednost mladost, borba i atmosfera u ekipi, koja puno znači u ostvarenju zacrtanog.

Tigrice odlaze u petak 31. jula na Rudnik, gde će obaviti bazični deo priprema.

izvor/foto: ŽRK Radnički Media Team

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu