Do božića novi selektor Orlića - iKragujevac


Sport

Prema najavi Sava Miloševića, direktora mlađih selekcija FSS, odluka ko će sesti na klupu Orlića biće doneta mnogo ranije nego što je prvobitno najavljeno, možda već do Božića.

– Očekujem da u narednih desetak dana „presečemo“. Do Božića bi mogli da imenujemo novog selektora mlade reprezentacije – kaže Milošević.

Lista kandidata nije tajna – Radovan Ćurčić, Dejan Govedarica, Nenad Sakić, Simo Krunić, Marko Nikolić, Dejan Đurđević – niti je Milošević izbrisao neko ime od onih koji su prethodnih dana pominjani u medijima.

– Tačno je da razgovaramo sa više trenera i ne mislim da je to loše. Hoćemo da čujemo šta ko može da ponudi, da saslušamo njihove planove, ali želimo da znamo i šta oni misle o našim zahtevima. Recimo da je otvoren konkurs za selektora i biramo onog koji se najbolje uklapa u naše zahteve.

Pred izbor novog selektora Orlića, Milošević nije izdiktirao sve kriterijume, ali je priznao da postoji jedan uslov preko koga FSS ne može da pređe:

– Držaćemo se principa da ne može da se sedi na dve stolice. Ne može i klub i reprezentacija. Hoćemo potpunu posvećenost poslu

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu