SNS Kragujevac: Osuđujemo napade na mandatara nove Vlade Republike Srbije Miloša Vučevića - iKragujevac


Politika

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kragujevcu izdao je saopštenje u kojem osuđuju napad na mandatara nove Vlade Republike Srbije, samo saopštenje prenosimo u celosti.

 

Opozicija u Srbiji iz dana u dan pokazuje svoju nemoć i političko neznanje tako što umesto bilo kakvog programa i plana pribegava napadima na predsednika Vučića i njegovu porodicu.

Na meti njihovih napada se,  od kada ga je predsednik predložio za mandatara nove Vlade Republike Srbije, našao i Miloš Vučević. Svesni da Vučeviću ne mogu naći ni jednu zamerku, mrlju, nedostatak obrušili su se lažima da će on biti marioneta u rukama nikog drugog do brata predsednika, Andreja Vučića. Patriotizam, požrtvovanost, borba za očuvanje nacionalnih interesa, ljubav prema Srbiji koju Miloš Vučević pokazuje, su ono što opoziciji smeta i boli ih. Svesni činjenice da ne mogu obrlatiti narod i pobediti na izborima, oni pribegavaju lažima i obmanama. Gradski odbor Srpske napredne stranke Kragujevac na čelu sa članom Predsedništva i poverenikom Nikolom Dašićem najoštrije osuđuje napade na predsednika Vučića, njegovu porodicu, Miloša Vučevića i pruža im punu podršku  u borbi za bolju i lepšu Srbiju.

Pratite nas na našemTELEGRAM kanalu

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu